Bli höstfräsch

haroinfo.seHar sommarens sol, bad, vind och festande gett ett lite smått härjat utseende? Då kan det vara dags att göra en ansats för att få bort det och bli höstsnygg istället. Ingen avdankad solbränna eller slitna toppar kommer vara rätt när sommaren är slut, nu är det dags för att göra sig snygg och fräsch för en ny årstid!

För det första är det första steget till ett höstfräsch utseende att ta hand om sina tänder ordentligt. När solbrännan försvunnit ser tänderna helt plötsligt väldigt gula ut, och sommarens mat och alkoholintag kan lätt ge missfärgningar. Det gäller att borsta ordentligt, gurgla mycket och ta till knep för att få ett bländande leende. Men vad kan man göra för att få vitare tänder? Det finns massa olika saker att göra, som fungerar mer eller mindre bra, kostar mer eller mindre pengar eller tar mer eller mindre tid. Ett hett tips är att köpa hem ett tandblekningskit och undvika kaffe rödvin och annat som ger missfärgningar på tänder. Men det kan vara svårt, genom att dricka dessa med sugrör löses problemet.

Hösthåret

Vad ska man göra med håret då? Här gäller det att framförallt klippa bort det slitna. Men känner man sig lite vågad kan det vara kul att testa någon ny frisyr. Det kortare håret dominerar likt 2015 catwalken runt om på de stora modehusen, men vad som är kort varierar från väldigt kort och axellångt hår. Men vil man behålla sitt långa svall så är det lika inne. När det gäller hårfärg är det varma färger som gäller i höst, och den absoluta modefärgen för hösten 2016 är rosé, vilket fungerar lika bra i en mängd olika nyanser, se här. Så förvilla dig i rosa drömmar, om du vågar, det kommer i alla fall garanterat bli coolt och kommer få dig att se riktigt höstsnygg ut.

Sköt om slitna sommarnaglar

De flestas naglar och händer råkar ut för en hel del slitage under sommarmånaderna. Det finns massor man kan göra för att få till de där höstfräscha händerna med snygga naglar:

  • Tvätta händerna ordentligt med mild tvål och ta bort smuts med nagelborste
  • Peela sedan händerna och ta på handkräm efter
  • Ta bort gammalt lack och fila naglarna fina och släta
  • Polera nagelns yta med en speciellt fin fil
  • Massera nagelbanden och olja in dem
  • Lacka med höstens färger lila, vinrött och djupgrönt
  • Läs mer här
Posted in Okategoriserade
Scroll to top