Det är det små sakerna som gör det

Det är de små sakerna i livet, såsom den rätta parfymen, ett iögonfallande halsband eller perfekta naglar med en vacker fransk manikyr som får helheten att bli så mycket bättre. Ofta när vi ska shoppa så glömmer vi bort de där små guldgriparna som kan få upp en hel look. Det behöver inte heller vara något som syns, utan det kan vara en ny parfym som bärs enbart med en svart klänning. Det magiska är att om du väljer rätt parfym så kan det kännas som att du rör dig med miljontals diamanter kring halsen eller guld i öronen.

Trender kommer och går

Vi minns alla tiden då vi var små och sprang omkring med tipp-ex på naglarna, buffaloskor eller hårmascara i håret och kände oss som prinsessor. För det är just det som är det fina med livet och dess faser: där och då så är det klockrent, men några år eller bara nästa sommar så skrattar vi och undrar vad som tog åt oss. Men bara för det ska vi inte vara rädda att haka på den senaste trenden eller det sköna modet. Dn.se har en artikel där de går igenom några av 00-talets mer omtalade accessoarer som vi antingen älskade eller hatade. Några av dessa är foppa-toffeln som är ofantligt skön men ack så ful samt det populära med att bära kallsonger under badbyxorna för att visa upp sitt dyra märke. Här kommer ett utklipp från artikeln och det populära med att förstora läpparna.

”00-talet var åren då ett nytt slags kirurgiskt ingrepp blev inne. Man tar fett från rumpan eller låret för att spruta in det i överläppen så att den ser större ut. Alla skulle pluta lika mycket som Hollywoodcelebriteterna. Angelina Jolie, Dolly Parton och Lindsay Lohan var några av förebilderna, dock är det inte klart om de opererat sig.Linda Rosing och Meral Tasbas blev svenska exempel. Rosing gjorde till och med sitt ingrepp i TV. Om man inte ville vara så drastisk som att operera sig kom några olika läppcerat, ”lip plumping” som sätter igång blodcirkulationen och på så sätt får läpparna att se större ut.”

Kanske kommer vi i framtiden att skratta åt att alla gick runt i sotarmössor och svarta kläder eller varför inte ge ett gott skratt åt Danny-frillan?

Scroll to top