Handla på internet

Det här med internet alltså, vilken grej. Det är ju omöjligt att förstå hur gubbar och gummor kan sitta och säga att ”det var bättre förr”.

  •  Typ när man var tvungen att pulsa i snön tre timmar för att komma till jobbet eller skolan?
  • När man inte kunde ringa sin vän och frågade om den ville göra någonting, utan gick för att plinga på dörren och fick hålla tummarna för att hon eller han skulle vara hemma?
  • När man var tvungen att trängas bland mängder av människor i en affär, och det kändes som man sprungit ett maraton, när allt man ville göra var att köpa en ny tröja?

Nej, det kan väl knappast vara så att det var bättre förr? Tänk bara på vad internet har gjort för oss? Och tänk sedan vad internet har gjort för oss som älskar att shoppa? Livet är ju en guldgruva tack vare internet, och man behöver aldrig lämna sitt hem för att få tag i nya kläder (eller jo, det måste man i och för sig när man ska hämta ut sakerna, men då springer man ju nästan till posten för att få sitt paket för att man är så glad att det har kommit).

Internet en dröm för blyga

Men visst är det väl så, att utvecklingn är positiv. Att vi är glada för att internet finns! Tänk bara på det här med underkläder på nätet. Hur många känner sig inte obekväma av att stå i ett provrum naken? Ska man verkligen behöva göra det? Då är det väl så mycket skönare att kunna klicka hem sin BH, testa den i lugn och ro. Om man sen inte känner att man passar i den, då skickar man tillbaka den. Det är verkligen inte svårare än så, och det är säkert väldigt många som känner att de kan köpa snyggare underkläder för att det har blivit lättare med internet. Det är dock viktig att man handlar på rätt sätt på nätet. Det finns ju mängder av fördelar, men också lite risker. Främst gäller det att vara uppmärksam, och se till att det är ett säkert företag.

Posted in Okategoriserade
Scroll to top