Hösthår att satsa på

pexels-photo-557842I höst är det ny frisyr som gäller! Det är dock inte så mycket som har hänt, det kortklippta med loob och boob finns fortfarande kvar. Det nya är lockigt och 80-tal.

Om du är sugen på att bli höstfräsch och just nu har siktet inne på en ny frisyr så har du kommit alldeles rätt. Här går vi nämligen igenom de trendigaste frisyrerna just nu.

Fortfarande poppis med kort hår

Under ett par år har det varit helrätt att klippa sig kort i boob, loob och page bland annat. Och trenden har inte ändrat sig i höst. Det är fortfarande lika trendigt att ta fram saxen och låta de slitna topparna från sommaren falla till marken. Troligen kommer det kortklippta vara trendigt ett tag till. Så den som inte vågat sig på trenden ännu, än finns det tid! Kortklippt är väldigt kvinnligt och klassiskt, förmodligen är de två av anledningarna till varför det blivit så populärt. Det är även inne att ha en låg hästsvans i håret. 

80-tal och lockar

Något annat som är supertrendigt i år är lite 80-talsvibbar och lockigt hår. Det ska vara mycket uppklippt och ha mycket volym, precis oms på det gamla goda 80-taleyt. Men det är samtidigt viktigt att håret ser fräscht ut, och inte är lockigt och frissigt. MetroMode har frågat sin bloggare och tillika frisör om vad som är hennes favoritfrisyr. Och såhär svarade hon:

”Min favorit i höst är en mellanfrisyr som är framåtlutat. Frisyren får gärna vara uppklippt med en snedlugg och lockad med en smalare locktång. En dutt utav en god hårparfym och hösten är här.”

Posted in Okategoriserade
Scroll to top