Skönhetsbehandling helst utan sniglar

Snigelslem ska ha en antiåldrande effekt på mänsklig hud. Därför finns det krämer att köpa som innehåller just snigel-extrakt. Men vissa ska alltid vara värre än andra så nu har skönhetssalongen Ci:Z.Labo börjat med att låta slowmotion-krypen kräla över kundernas kinder.

Så står det inledningsvis i en artikel från Dagens Nyheter och man höjer ju minst sagt på ögonbrynen. Inte fräsch någonstans och visst kanske det ger någonting, men det finns ju faktiskt andra saker att göra om man vill hålla sig vacker, som inte alls innehåller sniglar eller andra äckliga små djur. Klinik Holst är ett exempel på en klinik som man kan besöka om man vill bli snyggare med andra metoder. Där kan du göra mängder av saker för att snygga till ditt yttre, och det är garanterat snigelfritt. Här är några av de saker som man kan göra på kliniken:

  • Permanent hårborttagning. Hur vore d et inte om man slapp raka benen varje vecka? Drömmen, eller hur? Och det är faktiskt inte alls svårt att lösa det, och kostnaden är inte heller speciellt hög.
  • Tandblekning. Kaffe är någonting som vi svenskar dricker mycket av, och självklart gör det att våra tänder blir missfärgade. Med tandblekning kan man få naturligt vita tänder utan att behöva sluta med saker som exempelvis kaffe, och livet fortsätter som vanligt – men ditt leende är snäppet vackrare med bländande tänder.
  • Behandlingar. Man kan också göra behandlingar som ger dig en bättre hy och har du exempelvis problem med dålig hy kan man få en genomgång vilket gör att man vet hur den dåliga huden ska hantera. Med andra ord kan du bli av med finnar och annat trist om du besöker kliniken.

Insidan som räknas

Helt klart värt att ta sig dit med andra ord. Om inte annat för att man slipper behöva ta sig till Tokyo för att få sniglar i ansiktet i hoppet om att bli snygg. Förövrigt finns det ju faktiskt en gräns för hur långt man ska gå för det yttre, och man ska alltid komma ihåg att det är insidan som räknas. Sen är det klart, om man kan snygga till vissa saker är det ju inget fel med det – man ska bara komma ihåg att vad som finns i hjärtat är vad som gör dig vacker.

Scroll to top