Snygg i håret

När det handlar om skönhet så läggs vikten ofta på utseende och det handlar mycket om de saker som vi kan påverka själva. Exempelvis kan vi klippa och färga håret om vi så önskar och helt ändra utseendet. Oftast till det bättre och enligt trender. Exempelvis så är frisyrer ofta det som tar fram våra skönhetsdrag mer och vi diskuterar ofta hur kindbenen ser ut med den klippning vi fått. Därför är det helt enkelt bra att fokusera på hår när man ska diskutera skönhet, något vi kommer att göra nu.

kvinna med långt hårParfym får oss att dofta gott och gör att blickar dras till oss, då måste man vara redo att också bemöta dessa blickar med ett stylat utseende. Vi kan ha hur mycket smink vi vill utan att det ger ett direkt ordnat och vackert utseende. Det hela ligger på håret och framförallt frisyren. Är det ett skatbo som man har på huvudet så är det inte allt för sällan som hela intrycket ser trassligt ut.  Det där med frisyrer innefattar allt från hår, design till trender, en page kanske inte är modern i ett utförande men blir det när man får den i en speciell tappning. Exempel på page som varit trendigt men sedan ändrat form är Robynfrisyren på 90-talet som alla svenskar skulle ha, den frisyren skapar inte speciellt mycket jubel om inte den kommer i Victoria Beckhams stil. Samma benämning på frisyren men med lite olika stil ändå.

Långt svallande hår

Om vi riktar in oss på den stil som är trendig idag så är det helt klart den som innefattar långt svallande löshår. Det får gärna vara med vågor och med lite bohemisk stil. I början av 2000-talet var det verkligen populärt med löshår och då spelade det inte så stor roll om kvalitén var den bästa. Men idag finner man naturtroget löshår från highgrade billigt! Det är enkelt att beställa hem ditt löshår på nätet och bara sätta in det med clips. Du får en helt ny look på rekordtid.

Scroll to top