Vårmodet för 2017

Vårmodet för kommande vår 2017 ser ut att passa de blivande studenterna som handen i handsken – trendande färgskala är nämligen en som passar perfekt för studenternas alla festligheter!

modeshow-catwalk-kjolÄn är 2016 inte slut, men redan nu börjar man prata om kommande modetrender inför våren och alla dess festligheter. Och för den som ska ta studenten 2017 är detta en riktigt passande vårtrend som komma skall, både för honom och för henne. Men är det studenten du ska ta bör du först planera inför köpet av själva mössan, och en sådan kan du snabbt och enkelt beställa studentmössan hos Nordic Traditions via http://www.nordictraditions.se/. Men vad ska du bäst matcha ihop denna med? Är du tjej så tipsar Chic om hur man till våren till exempel bör satsa på silhuetter såsom klänningar med en axel, markerad midja och volanger om man vill vara säker på att naila stilen. Eller så kan man följa råden som Damernas Värld tipsar om och det är fokusera på klänningar och plagg med blomstermönster, är rutiga eller djurmönstrade – en lite mer vågad studentklädsel med andra ord för den som vågar!

Killarnas vår också

Modet på herrsidan är också alldeles perfekt för studenter. Enligt den manliga modetidningen Café är det den marinblå färgen som regerar. Det är en alldeles utmärkt färg för han som vill känna sig extra glammig på sin student – något som kommer passa bra tillsammans med studentmössan i stil. Vad man också tipsar om är att spana in Tiger of Swedens senaste modell vid namn ”Evert”. Den kostymen är i marinblått ulltyg vilket är en självklart säker investering för den modeintresserade mannen. Denna passar både för fest, student och bröllop i vår och sommar med sina smala slag, två knappar och figurnära passform. En tidlös och klassisk outfit med andra ord.

Annat att tänka på när det är dags att fylla vårgarderoben:

Scroll to top